2016-11-06 09:23:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Jó nap ez a békülésre

Napi horoszkóp november 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Magasra csapnak az érzelmi hullámok, a szenvedélyek fontos szerepet játszanak. Ma a kedvesével fontos dolgokat tisztázhat.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold együtt áll a Marssal. Végre igazán jól érezheti magát. Azok a találkozások, amelyekre most kerül sor, különös jelentőséggel bírnak a jövője szempontjából.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Bak jegyének végén áll együtt a Marssal. Ez egy jó alkalom az Ön számára, hogy egy kicsit önmagával foglalkozzon. Meditáljon, pihenjen, töltődjön fel!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold és a Mars a Bak jegyében állnak együtt - több szerelem, több elégedettség, több boldogság. A Merkúr és a Neptunusz támogatja Önt kívánságai megvalósulásában.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Egyértelműen több nyugalomra van szüksége, mint máskor. Kapcsolja ki a telefonját, ha úgy érzi, minden túl sok, mert a szabadidős stressz is lehet megerőltető. Ma saját magára kell több időt fordítania.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Marssal áll együtt a Bak jegyében. Ez fontos felismerést hozhat az Ön számára. Laza légkörben élvezheti ezt a napot.

Mérleg: IX. 23. - X. 22
Végre kipihenheti magát. Ne tervezzen mára túl sokat, mert sokkal fontosabb a pihenés, és az, hogy feltöltse magát energiával. Este egy beszélgetés érdekes fordulatot vesz.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold és a Mars együtt áll a Bak jegyében. Ez lehetőséget ad Önnek arra, hogy elgondolkozzon az életéről, például milyen lehetőségei adódhatnak, milyen új utakra térhet rá? Könnyűnek és szabadnak érezheti magát. Nagyon elégedetten fejezheti be ezt a hetet.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Most érezheti az őszt, talán egy kicsit melankolikus is lehet. Nagyon sok nyugalomra van szüksége. Egy wellness program ideális lehetne.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Mars együtt áll a Holddal a Bak jegyében. Alkalmas arra, hogy kibéküljön azokkal, akikkel haragban volt. A mai nap boldogságot hoz Önnek.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A hétvége ellenére az Ön feje tele van ötletekkel. Ma szórakoztató az Ön számára másokkal találkozni, és hivatásával kapcsolatos dolgokat megbeszélni.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ez a nap tele van érzelmekkel és álmokkal. Ma biztosan olyan élményben lesz része, amit nem tud majd megmagyarázni magának.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: